Centrifugaal techniek

Auxill Nederland levert diverse centrifugaal technieken, elk met hun specifieke toepassing. Hieronder staat kort beschreven wat de afzonderlijke technieken inhouden.

Auxill Separatoren

Auxill Centrifugaal Zwaartekracht Separatoren scheiden niet-zwevende vaste stoffen uit vloeistoffen. De doelmatigheid van deze separator is afhankelijk van de dichtheid (s.g.) en de deeltjesgrootte van de af te scheiden stof. Daarbij moet worden opgemerkt dat het geen absoluutfilter is.

CINC Centrifuges

CINC Centrifuges zijn bedoeld voor het scheiden van vloeistoffen waarbij extractie, vloeistofwassing of een snelle reactie in dezelfde flow kan worden meegenomen. Ze werken onafhankelijk van de flow, zowel kwalitatief als kwantitatief. Daarbij blijft de doelmatigheid gegarandeerd gelijk.

3 Fasen Separatoren

AUXILL 3 Fasen seperatoren zijn vloeistof-vloeistof-vaste stofseparatoren. Deze onderscheiden zich door een hoge doelmatigheid te koppelen aan een zeer laag energie-verbruik. De AUXILL 3 Fasen Separatoren zijn leverbaar in capaciteiten oplopend van 1,8 m³ tot wel 100.000 m³/h.