Over Auxill Nederland

Auxill Nederland is gespecialiseerd in technieken voor het scheiden van vloeistoffen en van vaste stoffen van vloeistoffen. Het bedrijf richt zich met name op de industrie, maar ook steeds meer op landbouw, visserij en (semi-)overheid. Toepassingen zijn legio. Technieken en producten worden toegepast waar
Auxill Nederland de vertegenwoordiging van heeft. Te denken valt aan de technieken en producten van CINC, Apic Filter en Yamit E.L.I.. Klantspecifieke oplossingen zijn aan de orde van de dag. In overleg met relaties worden oplossingen gerealiseerd die gebruik maken van het productassortiment. Waar nodig worden producten uit de vrije markt toegevoegd.

0
jaar in het vak
0
geleverde filters
0
tevreden klanten
0
afgeronde projecten

Missie

Wij ontwikkelen, produceren en adviseren in filtratie- en separatiesystemen voor het scheiden van vloeistoffen en vaste stof uit vloeistof. Het is onze bedoeling om voor elke klant een oplossing te vinden hierin! Deze oplossingen zijn dusdanig dat ze milieuvriendelijk zijn. Zo worden er geen verbruiksmaterialen gebruikt in onze systemen, vervangt het soms chemicaliën en zijn de systemen energiezuinig. Met verschillende systemen zijn wij hierin uniek! Onze systemen zijn kwalitatief erg hoog, gebruiksvriendelijk en grotendeels onderhoudsvriendelijk of zelfs -vrij. Door klein te blijven zullen we altijd snel op veranderingen en nieuwe ontwikkelingen in kunnen gaan.

Visie

Duurzaam ondernemen ligt in wereld van filtratie en separatie binnen handbereik, zowel als we het hebben over eenvoudig duurzame en betaalbare, als over ecologisch verantwoorde oplossingen. Wij volgen de eisen binnen de veranderende milieuwetgeving. Hierin zijn we voorloper en dat willen we blijven.